Вторият мандат е сериозната възможност в България да има правителство -

...
</TD
>Вторият мандат е сериозната възможност в България да има правителство -
Коментари Харесай

Христо Иванов коментира в Пловдив шанса за съставяне на правителство

Вторият мандат е сериозната опция в България да има държавно управление - това съобщи пред публицисти в Пловдив съпредседателят на Демократична България, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Сега е моментът да покажем, че сме подготвени, че сме виновни. Страната има потребност от ръководство. Призовавам ГЕРБ и Движение за права и свободи да се включат в консултациите " - сподели той.

Според Иванов, третият мандат е обвързван с доста незнайни. " Фокусът е вторият мандат, който ще е с ясна програмна тенденция. Няма да вършим коментар за трети мандат ", добави той.

и Ивайло Мирчев са в Пловдив, с цел да участват на изключителната сесия на пловдивския общински съвет, на която би трябвало да се разиска позицията на локалната власт за Общото заседание на акционерите на смесеното публично-частно сдружение " Пълдин туринвест " АД. В заседателната зала е и пловдивският  народен представител от " Българска социалистическа партия за България ". Организацията се разграничи от съветниците от " Автентична лява Българска социалистическа партия ".

Сесията се привиква по искане на 20 общински съветници. Началото на съвещанието бе планувано за 9 часа, само че се отсрочи поради отсъствието на съветниците от ГЕРБ, от " Автентична лява Българска социалистическа партия " и част от ЗС " Ал. Стамболийски ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР